Gratis verzending boven de €75
Snelle levering - Dezelfde dag verzonden

Privacy Policy

Privacy.

Wat doen we met je gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens laat je bij ons achter als je iets besteld. Ook slaan wij gegevens op om jouw website bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij begrijpen dat je wilt weten waarom wij om jouw persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. In dit privacybeleid vind je hier alles over.

Personen die niets met jouw gegevens te maken hebben, kunnen daar ook niet bij. Als we jouw gegevens aan derden geven, eisen wij dat diegene zorgvuldig met jouw gegevens omgaat en het alleen gebruiken ten behoeve van het uitvoeren van hun dienstverlening.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van onze webwinkel. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018. Met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Heb je na het lezen nog vragen? Laat het ons weten via de klantenservice [email protected].

 

Je bestelling leveren

Om jouw producten te kunnen leveren, hebben we jouw naam, e-mailadres, adresgegevens en betaalgegevens nodig. Met deze gegevens kunnen we jouw bestelling verzenden en jou op de hoogte houden over je bestelling. Je gegevens worden doorgegeven aan de bezorgdiensten Myparcel, PostNL, DHL en DPD. Wij eisen van deze derde partij dat zij zorgvuldig met de gegevens omgaan en deze alleen gebruiken ten behoeve van het uitvoeren van hun dienstverlening. Daarbij hebben zij passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. In het geval dat de verzendbedrijven onderaannemers inschakelen, maken zij jouw gegevens ook bekend aan deze partijen.

 

Betalingsprocessors

Voor het afhandelen van betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van payment provider Mollie. Wij maken gebruik van de betalingsprocessors iDeal, Afterpay, Mister Cash, KBC/CBC, SOFORT Banking, Mastercard, Maestro en Paypal. De bovengenoemde platformen verwerken jouw naam, adres en betaalgegevens zoals jouw bankrekening- of creditcardnummer. De betaaldiensten waar wij mee samenwerken hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. iDeal, Afterpay, Mister Cash, KBC/CBC, SOFORT Banking, Mastercard, Maestro en Paypal behouden zich het recht om uw gegevens geanonimiseerd met derden te delen om zo hun dienstverlening te verbeteren.

 

Achteraf betalen

Achteraf betalen gebeurt bij ons via Afterpay. Afterpay maakt gebruik van jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij maken gebruik van jouw naam, adresgegevens en e-mailadres.Om jou te herinneren aan een openstaande betaling, zal Afterpay contact met je opnemen via de mail of telefoon. Wij eisen van deze externe partij dat zij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.

 

Je account

Om bij jouw volgende bestelling tijd te winnen, slaan wij met toestemming je naam, adresgegevens en e-mailadres op. Zo hoef je deze informatie niet bij elke aankop opnieuw door te geven. Ook bewaren wij gegevens over je voorgaande bestellingen, zodat je deze makkelijk terug kan vinden. Deze informatie is terug te vinden in jouw persoonlijke account. Mocht je nog geen account hebben en deze graag willen, dan kan je hier een account aanmaken.

 

E-mail

Wij maken gebruik van de e-maildiensten van Minty Hosting en MailChimp. Tijdens het afrekenen van een bestelling bepaal jij of jouw persoonsgegevens doorgestuurd mogen worden naar MailChimp. Zowel Minty Hosting als MailChimp verwerken persoonsgegevens namens ons en gebruiken jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Deze partijen kunnen wel metagegevens verzamelen om hun dienstverlening te verbeteren. Dit zijn geen persoonsgegevens. Deze e-maildiensten hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van jouw gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Minty Hosting en MailChimp hebben geen toegang tot onze postvakken.

 

Beveiliging

Onze gehele webwinkel is voorzien van één van de modernste technieken: SSL/HTTPS (Secure Socket Layer). Wij vinden het belangrijk dat jouw gegevens ten allen tijden beschermd zijn en vertrouwelijk behandeld worden.

 

Klantenservice

Onze klantenservice is te bereiken via de mail, contactformulier, WhatsApp en Facebook Messenger. Om je zo snel mogelijk te kunnen helpen, maken wij gebruik van je gegevens. Na je vraag wordt je bericht of mail opgeslagen in ons bestand. Dat is handig voor de volgende keer dat je contact met ons opneemt.

 

Administratie

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van een boekhoudkundige. Wij delen jouw naam, e-mailadres, adresgegevens en details met betrekking tot je bestelling. De boekhoudkundige is tot geheimhouding verplicht en zal jouw gegevens vertrouwelijk behandelen en niet voor andere doeleinden dan administratie bijhouden gebruiken. Wij hebben passende maatregelen genomen om misbruik, verlies en corruptie van gegevens zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Nieuwsbrieven

Bij ons kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je wordt als eerste op de hoogte gesteld van aanbiedingen en het laatste nieuws rondom Marcez. We maken gebruik van algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief slaan wij jouw e-mailadres op. Bij persoonlijke nieuwsbrieven maken wij gebruik van je geboortedatum, naam en interesses om jou bijvoorbeeld een felicitatie toe te sturen. Als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, staat er onderaan elke mail een afmeldlink.

 

Reviews

Wij zijn gek op reviews. Bij het schrijven van een review kies je zelf of je persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij m.b.t. de review, contact met je op mogen nemen. Wij houden bij wie reviews plaatsen.

 

Winacties

Voor het deelnemen aan een winactie, hebben wij je naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer nodig. Zo kunnen we de winnares contacteren en ook meten wij via deze weg het bereik van onze promotie acties.

 

Verbetering van onze winkel en service

Wij streven ernaar om onze webwinkel en service optimaal te laten functioneren. Wij kunnen je gegevens gebruiken om te vragen of je met een vrijblijvend marktonderzoek mee wilt doen.

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

Het kan voorkomen dat wij op grond van wettelijke verplichting in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege jouw gegevens moeten delen. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen jouw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

 

Hoelang je gegevens bewaard zullen worden

Wij bewaren jouw persoonlijke gegevens zolang je een klant van ons bent. Dit betekent dat wij jouw klantprofiel bewaren tot jij een verzoek tot verwijderen indient. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met jouw persoonsgegevens te bewaren. Deze gegevens bewaren wij zolang de toepasselijke termijn loopt. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot jouw klantprofiel en documenten die wij naar aanleiding van jouw bestelling hebben vervaardigd.

 

Persoonsgegevens inzien, veranderen of verwijderen?

Je hebt altijd recht op inzage, rectificatie of het wissen* van je persoonsgegevens. Een verzoek kan ingediend worden via [email protected]. Ook heb je het recht om te allen tijde een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij jouw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

* Het verwijderen van persoonsgegevens kunnen wij helaas niet door laten gaan als:
– Je nog een bestelling open hebt staan;
– Er nog lopend contact is met onze klantenservice;
– Er een betaling van jou openstaat bij Marcez;
– Wij het vermoeden of bewijs hebben dat je in de afgelopen 5 jaar misbruik hebt gemaakt van ons merk;
– Je een bestelling hebt geplaatst en wij jouw persoonsgegevens nodig hebben voor onze boekhouding.

 

Cookies. 

Om logboekgegevens te verzamelen, gebruiken wij cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die jouw computer of telefoon opslaat zodra jij onze webwinkel bezoekt. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om je taalvoorkeuren en andere instellingen op te slaan, zodat je die niet elke keer dat je Marcez.com bezoekt weer in moet vullen. Ook analyseren wij hierbij het bezoekersgedrag op onze website. Cookies kunnen nooit gebruikt worden om persoonsgegevens van jouw computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan. Bekijk ons cookiebeleid hieronder voor meer gedetailleerde informatie over ons cookie gebruik.

 

Identiteit.

Marcez
Mollerusweg 82
2031BZ Haarlem
Btw-nummer: NL207274149B01
KvK-nummer: 56810377
[email protected]

 

Onze privacy policy is voor het laatst geupdate op 23 mei 2018

Cookie beleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die jouw computer of telefoon opslaat zodra jij onze webwinkel bezoekt.
Cookies kunnen nooit gebruikt worden om persoonsgegevens van uw computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze een computer niet infecteren met een virus of trojan.

 

Waar we cookies voor gebruiken

  • Producten in winkelwagen

Zodra een product in de winkelwagen is toegevoegd, wordt dit onthouden in een cookie. Hierdoor blijven de producten in de winkelwagen staan en kan je in één keer alle producten afrekenen.

 

  • Voorkeuren

Als je een gewenste taal en tijd inschakelt, zorgen cookies ervoor dat de webwinkel de volgende keer in de aangegeven taal en tijd geladen wordt. Ook je privacy instellingen worden met cookies opgeslagen. Daarnaast zorgen cookies ervoor dat je kan in- en uitloggen.

 

  • Bezoek op de webshop meten

Met Google Analytics wordt het bezoek op onze webwinkel gemeten. Zo meten wij bijvoorbeeld welke items veel bezocht worden, zodat wij met deze informatie de website beter kunnen afstemmen op de wensen van de klant. Het is voor ons heel belangrijk dat deze gegevens altijd anoniem zijn.

 

  • Social Media

In onze webwinkel embedden wij verschillende elementen. Deze elementen zorgen ervoor dat er content via externe platformen (Instagram, Pinterest en YouTube) wordt geladen. Als jij daarop klikt, wordt je doorgestuurd naar het desbetreffende platform met de daarbij behorende informatie. Wij krijgen geen informatie binnen d.m.v. deze elementen.

 

Statistieken

Om statistieken te raadplegen gebruiken wij Google Analytics. Wij hebben het delen van informatie uitgezet en ook hebben wij een verwerkingsovereenkomst met Google afgesloten. Wij voldoen daarmee aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Google Analytics gebruiken wij om jouw sessie op onze website te analyseren. Dat betekent dat wij bijhouden hoeveel mensen onze website bezoeken en hoelang dat bezoek duurt. Ook de volgorde waarin de pagina’s bezocht worden, is belangrijk voor ons. Jouw IP-adres wordt hierbij opgehaald, maar wij sturen deze geanonimiseerd door naar Google.

 

De cookies die we gebruiken

  • Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk voor de optimale werking van onze website. Zij helpen de informatie van de ene pagina naar de volgende pagina mee te sturen. Daardoor hoef jij informatie maar één keer in te vullen. Ook voorkeursinstellingen als de taal worden onthouden voor toekomstig gebruik van onze website. Voor het gebruik van deze cookies is jouw voorafgaande toestemming niet nodig.

 

  • Analytische cookies

Met deze cookies wordt er geanonimiseerd vastgesteld hoe gebruikers onze website gebruiken. De analytische cookies worden via een derde partij (Google Analytics) geplaatst en uitgelezen. Omdat dit soort cookies weinig impact op jouw privacy hebben, is voorafgaande toestemming niet nodig.

 

  • Tracking cookies

Via Facebook maken wij gebruik van tracking cookies. Er wordt gekeken of bezoekers via Facebook op onze webwinkel terechtkomen. Ook geeft Facebook aan welke doelgroep Marcez.com bezoekt. Tracking cookies geven ons een goed zicht op hoe wij onze website en marketing af kunnen stemmen op de wensen van onze bezoekers. Voor het plaatsen van deze cookies hebben wij jouw toestemming nodig.

 

Wijzigen cookie policy

Wij kunnen van tijd tot tijd, zonder jou op de hoogte te stellen, wijzigingen aanbrengen in dit cookie beleid. Wij raden je aan om met regelmaat het cookie beleid door te lezen om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen.

 

Cookies verwijderen

Je hebt het recht om cookies te accepteren of om op ieder moment het opslaan van cookies te stoppen. Om de al eerder opgeslagen cookies te verwijderen, kan je de ‘help’ button in jouw browser raadplegen.

Houd er bij het verwijderen of blokkeren van cookies rekening mee dat onze website eventueel niet optimaal zal functioneren.

Disclaimer

Ten behoeve van de wet en regelgeving heeft Marcez.com een disclaimer opgesteld die iedere gebruiker van deze website in acht dient te nemen. De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Marcez.com

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.marcez.com). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Marcez.com . Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Marcez.com met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De prijzen op deze website zijn in euro’s incl. 21% BTW, en onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen.

De informatie op de site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. Marcez.com  behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Marcez.com alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, Marcez.com niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Marcez.com , welke geen eigendom zijn van Marcez.com, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Marcez.com. Hoewel Marcez.com uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Marcez.com worden onderhouden wordt afgewezen.

Marcez.com sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Op de inhoud van de site berust copyright Uit Marcez.com. De inhoud en de foto’s zijn door medewerkers van Marcez gemaakt, tenzij anders is aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van foto’s en/of tekst is wettelijk niet toegestaan en er zullen stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Het is alleen toegestaan om foto’s van Marcez te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar Marcez.com. En je hiervoor vooraf toestemming hebt gevraagd.

Marcez.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijke dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Marcez.com kunnen geen enkele rechten worden ontleend.